Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731232594

Amistoso 731232594 Información oficial sobre el partido 731232594 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 1 - 4 Betis 1907 Alineación oficial del equipo 'Betis 1907' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 6 Betis 1907 Alineación oficial del equipo 'Betis 1907' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jegplasencia

Goles Goles

  • 186 Minuto 15 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de jegplasencia va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Carlos Lasarte, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 33 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Didzis Peltmanis va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 33. En Luigi Antonio Levante va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 78 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Ramón Guara, el jugador de jegplasencia va ser expulsat al minut 78.

Betis 1907

Goles Goles

  • 190 Minuto 16 (Gol de falta): Al 16 minuts, El Betis va fer el 1-1. En David Monill va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 119 Minuto 21 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Alfred Cortada va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 2 al minut 21.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Carlos Martínez va augmentar l'avantatge de Betis a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 90 (Gol por el centro): Xavier Viladiu va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 90, i va fer pujar el 1 - 4 per a Betis.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 14 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Betis van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en David Monill, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 282 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 Ione Cendra va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de David Monill, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Alfred Cortada de Betis va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Xavier Viladiu es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Fernando Pascual va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.