Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731232016

Amistoso (Int., RC) 731232016 Información oficial sobre el partido 731232016 en Hattrick

30.04.2024 23:15:00

Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido 0 - 6 Guapuras F.C 2.0 Alineación oficial del equipo 'Guapuras F.C 2.0' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Al'Iskander CF Alineación oficial del equipo 'Al'Iskander CF' en el partido 0 - 1 Guapuras F.C 2.0 Alineación oficial del equipo 'Guapuras F.C 2.0' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Al'Iskander CF

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Lamberto Weyler va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de AlIskander que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): El AlIskander va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En August Güttler la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 219 Minuto 73 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ysmael Eguia va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en August Güttler, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 225 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Alin-Ştefan Ortiz Aspe de AlIskander va rebre una esbroncada del porter que no oblidarà mai. I no era per menys, gairebé va introduir la pilota a la seva porteria per error.

Guapuras F.C 2.0

Goles Goles

  • 171 Minuto 18 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 18, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Adam Zeissler es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Antonio David Savater va augmentar l'avantatge de Guapuras a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Billy Gangkvist va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 37, i va fer pujar el 0 - 3 per a Guapuras.
  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 39 minuts, Lino da Costa va superar per velocitat Josan Gil de Zúñiga per posar el 0 - 4 al marcador.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 40 de partit va donar a Guapuras l'avantatge per 0 - 5. Lino da Costa en va ser l'anotador.
  • 105 Minuto 67 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 67, Prometeo Mesa va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Guillermo Leiva que, sense oposició, la va convertir en gol 0 - 6. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Al minut 25 de partit, Adam Zeissler va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 215 Minuto 76 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Lino da Costa va rebre molts aplaudiments. Al minut 76 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.