Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731231887

Amistoso (Int.) 731231887 Información oficial sobre el partido 731231887 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

Kerem Kemal Alineación oficial del equipo 'Kerem Kemal' en el partido 2 - 4 TASS F.C. Alineación oficial del equipo 'TASS F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Kerem Kemal Alineación oficial del equipo 'Kerem Kemal' en el partido 3 - 6 TASS F.C. Alineación oficial del equipo 'TASS F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,5 % 3,8 % 77,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kerem Kemal

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Umut Toruncuk va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Kemal.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Yalçın Önen va incrementar l'avantatge de Kemal amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Immo Egetenmeier va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 223 Minuto 70 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Yalçın Önen va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 211 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Kemal enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Yalçın Önen es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lütfi İmamoğlu de Kemal es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Giovanni Sergi de Kemal va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bruno Buteau de Kemal la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

TASS F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors de TASS F.C. no defallien en cap moment. Producte d'això, en Josué De Lózar va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.
  • 161 Minuto 69 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 69 minuts Nguyễn Đình Lý va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 172 Minuto 78 (Gol por la izquierda): TASS F.C. va aconseguir l'avantatge de 2 - 3 al minut 78. Alfredo Gurrea va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): En Ralph Freutel va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 4. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 37 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Tonino Bortolotti va intentar anar-se'n per velocitat al minut 37 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 252 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del TASS F.C. va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Thant Myo Aung no va poder controlar.