Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731231764

Amistoso (Int.) 731231764 Información oficial sobre el partido 731231764 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

El_Caudo Alineación oficial del equipo 'El_Caudo' en el partido 4 - 3 AsyncFuturiests Alineación oficial del equipo 'AsyncFuturiests' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
El_Caudo Alineación oficial del equipo 'El_Caudo' en el partido 7 - 1 AsyncFuturiests Alineación oficial del equipo 'AsyncFuturiests' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El_Caudo

Goles Goles

  • 112 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 del partit, el jugador Moukhlis Ezzine de El_Caudo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del El_Caudo s'esgargamellaven dempeus per esperonar Rudolf Kępas que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 l'àrbitre va premiar El_Caudo amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Osvaldo Monticone va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de El_Caudo va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Denis Wieninger progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 63 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Osvaldo Monticone, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Denis Wieninger es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

AsyncFuturiests

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joviano Sequeira que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Quan passaven 38 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del AsyncFuturiests. En Joviano Sequeira va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 1 - 2.
  • 153 Minuto 54 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, AsyncFuturiests seguien lluitant fins al final. Al minut 54, fruit d'aquests esforços, Imre Matyók va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Es duien 28 minuts de partit jugats quan Kjell Erik Molstad va estar a punt de posar per davant a AsyncFuturiests amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Jordi Ilasaga va impedir un gol cantat.