Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731231454

Amistoso (Int.) 731231454 Información oficial sobre el partido 731231454 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

Ziros F.C Ultras Alineación oficial del equipo 'Ziros F.C Ultras' en el partido 1 - 4 Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Ziros F.C Ultras Alineación oficial del equipo 'Ziros F.C Ultras' en el partido 3 - 4 Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido
Tiene mala suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,8 % 43,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ziros F.C Ultras

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 31 en Manolios Tziovanos va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Yiorgis Gaganis podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Yiorgis Gaganis va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Ultras va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Yiorgis Gaganis va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 67 amb una falta ben llançada per en Yiorgis Gaganis, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 203 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): En Pedro Aiello no oblidarà el que li va passar durant el minut 68. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 201 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Stratos Kefallinos no va entrar per centímetres.

Voigas United

Goles Goles

  • 171 Minuto 9 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Zsigmond Deák que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Voigas.
  • 174 Minuto 39 (Gol de penalti): Tadeáš Ryba va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 39 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 183 Minuto 42 (Gol por la derecha): Al minut 42, Voigas va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ingo Pfeffereder, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mario Giraldo va augmentar l'avantatge de Voigas a 1 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Zsigmond Deák de Voigas va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 44 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Husto Again de Voigas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tadeáš Ryba de Voigas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.