Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230895

Amistoso 731230895 Información oficial sobre el partido 731230895 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

vicios Alineación oficial del equipo 'vicios' en el partido 4 - 2 Paredes Rincón Alineación oficial del equipo 'Paredes Rincón' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vicios Alineación oficial del equipo 'vicios' en el partido 2 - 0 Paredes Rincón Alineación oficial del equipo 'Paredes Rincón' en el partido
Tiene suerte 2.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vicios

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 7 minuts quan Tomas Miguel Montoya va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a vicios.
  • 131 Minuto 18 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de vicios va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomas Miguel Montoya progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 138 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Edmund Hansen la va rematar Patrizio Scerra amb una magnífica volea que va fer pujar per a vicios el 3 - 0.
  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Edmondo Cirinnà va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a vicios.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En David Bambas, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 31, Franko Stief de vicios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tomas Miguel Montoya de vicios la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Paredes Rincón

Goles Goles

  • 152 Minuto 81 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 4 - 1 quan Sergio Gomendio va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 81 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 119 Minuto 87 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Pablo Arruebo sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Alejandro Gallús que, efectivament, va fer pujar el 4 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Jesús Quijanopeinado va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Abraham Baecher va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 253 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Paredes van seguir progressant per la banda dreta. Xaco Muralla va tenir la seva oportunitat al minut 29, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 85, quan un error defensiu va deixar Pablo Arruebo completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Echebeste de Paredes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.