Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230883

Amistoso (Int.) 731230883 Información oficial sobre el partido 731230883 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

konacker Alineación oficial del equipo 'konacker' en el partido 6 - 5 Desportivo de Olivença Alineación oficial del equipo 'Desportivo de Olivença' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
konacker Alineación oficial del equipo 'konacker' en el partido 3 - 5 Desportivo de Olivença Alineación oficial del equipo 'Desportivo de Olivença' en el partido
Tiene bastante suerte 3.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,2 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

konacker

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els seguidors del konacker contenien la respiració mentre en Jeen Breuker s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 113 Minuto 34 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al konacker una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Roman Skomski, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 34.
  • 190 Minuto 38 (Gol de falta): En Roman Skomski va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 3-3.
  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del konacker amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Marcus Tuchalka en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 4 - 4.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): Corria el minut 58 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Piotr Bzdek, que va posar el 5 - 4 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 80 (Gol por la izquierda): En Emil Florea de konacker va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 19 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Alexander Moseholt, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 37 minuts, en Roman Skomski no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Desportivo de Olivença

Goles Goles

  • 161 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 en Samuel Mişcu va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 137 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Sérgio Agostinho va anar a parar al cap de Valdemiro de Sousa que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Desportivo el 1 - 2.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sérgio Agostinho quedar desmarcat i marcar per a Desportivo al minut 35. El marcador es va posar aleshores 2 - 3 pels visitants.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Dennis Taylor va pentinar un córner cap al segon pal que Rade Kakurinov va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 4.
  • 153 Minuto 82 (Gol por la derecha): Al minut 82, Ture Berning va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Desportivo en aconseguir el 6 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 79 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Rade Kakurinov va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.