Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230576

Amistoso 731230576 Información oficial sobre el partido 731230576 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Peaky Blinders F. C. Alineación oficial del equipo 'Peaky Blinders F. C.' en el partido 1 - 2 TheFockers Alineación oficial del equipo 'TheFockers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Peaky Blinders F. C. Alineación oficial del equipo 'Peaky Blinders F. C.' en el partido 1 - 2 TheFockers Alineación oficial del equipo 'TheFockers' en el partido
Tiene un resultado normal 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Peaky Blinders F. C.

Goles Goles

  • 124 Minuto 6 (Gol de penalti): Corria el minut 6, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Blinders s'avançava en el marcador després que en Aleixo Campos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Blinders van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 36 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Aleixo Campos no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Marc Gortaire de Blinders va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

TheFockers

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Winfred Ploog arribés a peus de Willem Hancart, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a TheFockers el 1 - 1.
  • 139 Minuto 86 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Winfred Ploog va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 2. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Sergio Gato.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): El TheFockers creava perill des de la dreta al minut 9, però en Francisco Parreño, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Abdul-Khaliq Al Sadaa desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TheFockers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mark Cini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 35, quan en Elias Marconato va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Alex Zeciu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 56, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Parreño va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 270 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a TheFockers al minut 80, però el xut de Abdul-Khaliq Al Sadaa va topar amb la tanca defensiva.