Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731230477

Amistoso (Int., RC) 731230477 Información oficial sobre el partido 731230477 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

C.D. Mopa Alineación oficial del equipo 'C.D. Mopa' en el partido 2 - 4 Márokpapi Alineación oficial del equipo 'Márokpapi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
C.D. Mopa Alineación oficial del equipo 'C.D. Mopa' en el partido 5 - 0 Márokpapi Alineación oficial del equipo 'Márokpapi' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.30Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Mopa

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Matteo Di Nanni va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Mopa empatava el partit, 1 a 1, al minut 31.
  • 112 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52 del partit, el jugador Matteo Di Nanni de Mopa va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Mopa va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Eduardo Chávez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Mopa va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Abel Alacambra en un 1 contra 1 amb el porter Tibor Czinkóczi, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Mopa enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 222 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Onofre López va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Renato López Pacheco va disposar d'una bona oportunitat al minut 89, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alfonso Dell'Anna.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Di Nanni de Mopa amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Márokpapi

Goles Goles

  • 118 Minuto 28 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 28, el Márok va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Osman Azheli, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Henneke Schildknecht arribés a peus de Sándor Aubrecht, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Márok el 1 - 2.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Patrik Bolla, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Al minut 72, Patrik Bolla va augmentar l'avantatge de Márok a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.