Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229986

Amistoso (Int.) 731229986 Información oficial sobre el partido 731229986 en Hattrick

01.05.2024 15:20:00

Inter du Causse Comtal Alineación oficial del equipo 'Inter du Causse Comtal' en el partido 4 - 4 Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Inter du Causse Comtal Alineación oficial del equipo 'Inter du Causse Comtal' en el partido 1 - 6 Kigos Bercianos CF Alineación oficial del equipo 'Kigos Bercianos CF' en el partido
Tiene bastante suerte 1.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,7 % 0,2 % 94,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Inter du Causse Comtal

Goles Goles

  • 143 Minuto 50 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Causse va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Arsen Sirobaba, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.
  • 102 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Marco Pascali de Causse va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 3.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Esen Drabeck va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Causse, Strahinja Radosavljević, que va marcar, sense saber com, el 3 - 3.
  • 122 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jean-François Loire de Causse aconseguir un gol al minut 86 que posava per davant els locals: 4 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Jean-François Loire de Causse va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kigos Bercianos CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Bercianos va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 20. Víctor Eguino va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 180 Minuto 29 (Gol de falta): Passaven 29 minuts quan en Nikolaj Harbo va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 2.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Bercianos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Nikolaj Harbo va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 161 Minuto 90 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 90 minuts Víctor Eguino va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Raúl Cucales va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 7, i va passar la pilota a Cristóbal Verdeces, però aquest no va encertar a marcar.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Ehsan Babaei Moghaddam quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Assaye Trah, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 280 Minuto 35 (Ocasión de falta): Assaye Trah va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Nikolaj Harbo que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Elvis Larsson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.