Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229945

Amistoso (Int., RC) 731229945 Información oficial sobre el partido 731229945 en Hattrick

30.04.2024 19:50:00

Die faulen Pflaumen Alineación oficial del equipo 'Die faulen Pflaumen' en el partido 4 - 1 FC Holzhausen City Alineación oficial del equipo 'FC Holzhausen City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Die faulen Pflaumen Alineación oficial del equipo 'Die faulen Pflaumen' en el partido 4 - 0 FC Holzhausen City Alineación oficial del equipo 'FC Holzhausen City' en el partido
Tiene un resultado normal 3.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Die faulen Pflaumen

Goles Goles

  • 120 Minuto 2 (Gol de falta): Una falta al minut 2 va provocar un lliure directe. Marian-Alexandru Iatan el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 1 - 0, davant el deliri dels aficionats.
  • 119 Minuto 9 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Janis Bürzle va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 9.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Pflaumen a 3 - 0. Emiro Jonatan va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 12 (Gol por la derecha): Tiziano Jörg va incrementar l'avantatge de Pflaumen amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Emiro Jonatan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Al minut 55, Toni Weigand gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rodebert Bomhard va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): En Nino Beck es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

FC Holzhausen City

Goles Goles

  • 117 Minuto 75 (Gol evento especial cansancio): En Emiro Jonatan semblava que arrossegués els peus pel camp al minut 75 de partit. En Gergő Moldován del Holzhausen s'aprofità del cansament del seu defensor per marcar el gol que suposava el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Holzhausen la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.