Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731229725

Amistoso (Int.) 731229725 Información oficial sobre el partido 731229725 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Piast Żmigród Alineación oficial del equipo 'Piast Żmigród' en el partido 1 - 2 Webbo Team Alineación oficial del equipo 'Webbo Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Piast Żmigród Alineación oficial del equipo 'Piast Żmigród' en el partido 3 - 1 Webbo Team Alineación oficial del equipo 'Webbo Team' en el partido
Tiene mala suerte 3.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,6 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piast Żmigród

Goles Goles

  • 103 Minuto 77 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Welder Santos Bastos va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): En Welder Santos Bastos del Żmigród ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Al minut 26 el Żmigród va posar setge sobre la defensa central visitant però en Welder Santos Bastos no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Roman Łasak va estar a punt d'empatar per a Żmigród quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Mauro Covellone va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Maciej Synowiec hauria d'haver estat gol al minut 50 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Welder Santos Bastos de Żmigród amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Webbo Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Webbo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Giuseppe Colica, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 51 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Webbo. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Antonio Duatti xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 48 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 48 per Dario Secchioni va anar a parar a la creueta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paolo Nativo de Webbo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Duatti de Webbo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.