Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228878

Amistoso (Int., RC) 731228878 Información oficial sobre el partido 731228878 en Hattrick

02.05.2024 00:30:00

Defroice F.C. Alineación oficial del equipo 'Defroice F.C.' en el partido 7 - 6 Bicocca 2020 Alineación oficial del equipo 'Bicocca 2020' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Defroice F.C. Alineación oficial del equipo 'Defroice F.C.' en el partido 2 - 1 Bicocca 2020 Alineación oficial del equipo 'Bicocca 2020' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,7 % 0,4 % 7,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defroice F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Defroice contenien la respiració mentre en Rogelio Luvizio s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 33 gràcies a la jugada de Maicol Marturet, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Defroice va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Arlindo Ribeiro en un 1 contra 1 amb el porter Danilo Capatti, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 54 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Arlindo Ribeiro. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 223 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): Al minut 59, Mateo Frederico arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mateo Frederico de Defroice es va guanyar la targeta groga merescudament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Defroice Pedro Germi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Danilo Capatti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 2.
  • 055 Minuto 123 (Penalti marcado (técnico)): A l'hora d'enviar la pilota a un punt determinat, Emilio Cortes de Defroice és tot un mestre. El seu penal era impossible d'aturar: 4 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Mateo Frederico de Defroice va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 055 Minuto 127 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Maicol Marturet de Defroice va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 5 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Defroice, Rogelio Luvizio, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de Defroice Sukirman Goeslaw no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Danilo Capatti es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 7 - 6.

Bicocca 2020

Goles Goles

  • 160 Minuto 25 (Gol de falta): En una falta provocada per un defensa passerell, en Manuele Cerrelli va marcar amb un xut ras per sota la barrera posant la igualada al minut 25: 1 - 1.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Manuele Cerrelli rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Pier Cesare Alberti, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 24 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Italo Rolfini va intentar anar-se'n per velocitat al minut 24 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Bicocca van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 55 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Manuele Cerrelli no va ser gens encertat.
  • 273 Minuto 114 (Ocasión por la derecha): Lukas Hammerlein de Bicocca, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 114, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Italo Rolfini de Bicocca va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Manuele Cerrelli anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 3 per a Bicocca.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Bicocca, Vincenzo Albericci, col·locà la pilota just a les mans d'en Nguyễn Vân Đình. El marcador: 4 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Pier Cesare Alberti va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Virginio Rabatti de Bicocca, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Nguyễn Vân Đình en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 5.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Italo Rolfini anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Bicocca.
  • 058 Minuto 132 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bicocca Danilo Capatti, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Nguyễn Vân Đình. El marcador continuava 7 - 6.