Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228864

Amistoso (Int.) 731228864 Información oficial sobre el partido 731228864 en Hattrick

01.05.2024 17:55:00

Deus Brânquia Alineación oficial del equipo 'Deus Brânquia' en el partido 4 - 1 hassidei Jerusalem f.c Alineación oficial del equipo 'hassidei Jerusalem f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Deus Brânquia Alineación oficial del equipo 'Deus Brânquia' en el partido 4 - 0 hassidei Jerusalem f.c Alineación oficial del equipo 'hassidei Jerusalem f.c' en el partido
Tiene un resultado normal 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deus Brânquia

Goles Goles

  • 122 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Dawid Luciński de Devonian aconseguir un gol al minut 15 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Devonian va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dawid Luciński va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): El gol de falta de Ionuţ Ruge sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 41 i ampliar l'avantatge de Devonian a 3 - 1.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Devonian va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Damian Krzeszowski progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Damian Krzeszowski. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, Zbigniew Niesłona gairebé va marcar per a Devonian des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Dawid Luciński de Devonian va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ali Abd El Ghani al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Franciszek Gruszczyński va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igor Podstawka de Devonian la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

hassidei Jerusalem f.c

Goles Goles

  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Jerusalem va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Zeev Karhi, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 40 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Ali Abd El Ghani de Jerusalem va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Anton Shebarshin al minut 40 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!