Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731228645

Amistoso (Int.) 731228645 Información oficial sobre el partido 731228645 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

El que nunca hace nada FC Alineación oficial del equipo 'El que nunca hace nada FC' en el partido 3 - 4 Los Tehuelches de Ensenada Alineación oficial del equipo 'Los Tehuelches de Ensenada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
El que nunca hace nada FC Alineación oficial del equipo 'El que nunca hace nada FC' en el partido 1 - 8 Los Tehuelches de Ensenada Alineación oficial del equipo 'Los Tehuelches de Ensenada' en el partido
Tiene suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,1 % 0,1 % 97,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El que nunca hace nada FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 10 (Gol por el centro): Passat el minut 10 de joc, Juan Carlos Viera facilitava les coses al nunca amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 106 Minuto 15 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El nunca sempre confia amb les genialitats d'en Luis Cros; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 2.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Joel Parreu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, nunca es posava per davant 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Thomas Stålby quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Carles Mallorquí es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Los Tehuelches de Ensenada

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Passats 7 minuts de partit, Tehuelches es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Salvador Antonio Almeida es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Tehuelches va ser finalitzada des de l'esquerra per Salvador Antonio Almeida al minut 12. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 164 Minuto 24 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Paolo Porto de Tehuelches va marcar de penal l'empat al minut 24.
  • 172 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tehuelches prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 3 - 4 va ser en Hermann Schneckenaichner.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 de partit, Paolo Porto va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.