Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227626

Amistoso (Int.) 731227626 Información oficial sobre el partido 731227626 en Hattrick

01.05.2024 07:50:00

CengizHan Alineación oficial del equipo 'CengizHan' en el partido 2 - 2 Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
CengizHan Alineación oficial del equipo 'CengizHan' en el partido 4 - 2 Schnitzel von Kartoffeln Alineación oficial del equipo 'Schnitzel von Kartoffeln' en el partido
Tiene mala suerte 4.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,2 % 7,8 % 22,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CengizHan

Goles Goles

  • 111 Minuto 30 (Gol por el centro): Passat el minut 30 de joc, Jebtsundamba Ulagan facilitava les coses al CengizHan amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 64 (Gol por la derecha): Al minut 64, CengizHan aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Damdinsuren Yaba va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 el CengizHan va posar setge sobre la defensa central visitant però en Shiiter Mukuli no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41, Jebtsundamba Ulagan quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 43 minuts, en Jurgaghan Genghis no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): CengizHan enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 223 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Al minut 77 es va veure una gran oportunitat per a CengizHan per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Shiiter Mukuli, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 87 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Duger Dorben no va ser aprofitada per en Jebtsundamba Ulagan que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gentky Chatagai de CengizHan va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Shiiter Mukuli de CengizHan es va guanyar la targeta groga merescudament.

Schnitzel von Kartoffeln

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): Amb 29 minuts jugats, Carl-Anders Jansson de Kartoffeln va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kartoffeln va ser finalitzada des de l'esquerra per Nand Slagboom al minut 33. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66 de partit, Toma Burnar quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Àngel Campanals de Kartoffeln va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.