Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227572

Amistoso (Int.) 731227572 Información oficial sobre el partido 731227572 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Forza Vaslui Alineación oficial del equipo 'Forza Vaslui' en el partido 1 - 0 Newport Tigers Alineación oficial del equipo 'Newport Tigers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Forza Vaslui Alineación oficial del equipo 'Forza Vaslui' en el partido 2 - 2 Newport Tigers Alineación oficial del equipo 'Newport Tigers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 30,8 % 41,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Vaslui

Goles Goles

  • 124 Minuto 69 (Gol de penalti): Vaslui va posar-se per davant 1 - 0 al minut 69, quan Ferdinand Kestelooff va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 90 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adrian Negulescu va entorpir al marcador d'en Gabriel Băeţelu per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miklós Jakabos.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrei-Radu Calciu de Vaslui la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Newport Tigers

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Gustavo Armada va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 5, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Cătălin-Ştefan Blag va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Yvan Meunier, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 47 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Easton Lander va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 261 Minuto 91 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Austin Morris va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Zdeněk Uchytil de Newport va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.