Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227531

Amistoso 731227531 Información oficial sobre el partido 731227531 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Haddock supporters FC Alineación oficial del equipo 'Haddock supporters FC' en el partido 4 - 2 BLACK MONCKEYS Alineación oficial del equipo 'BLACK MONCKEYS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Haddock supporters FC Alineación oficial del equipo 'Haddock supporters FC' en el partido 4 - 1 BLACK MONCKEYS Alineación oficial del equipo 'BLACK MONCKEYS' en el partido
Tiene un resultado normal 4.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,1 % 0,1 % 3,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Haddock supporters FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del supporters van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en 潘 (Pan) 存琳 (Cunlin) va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): supporters s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Isaac Martínez per la banda dreta de l'atac local. El 2 - 1 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a supporters va ser Josep Rausell.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de supporters pel centre va donar un gran resultat: el gol de Joaquín Gallard va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): supporters va estar a punt de posar-se per davant al minut 38 però Josep Rausell va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip supporters Joan Manel Guarch quasi marca al minut 89 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Álvaro Vicente l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Josep Rausell de supporters va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

BLACK MONCKEYS

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Cândido Santos va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de MONCKEYS, Akis Alexiou, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 163 Minuto 37 (Gol por la derecha): El jugador visitant Cândido Santos va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 37 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): MONCKEYS va estar a punt d'empatar al 31 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Torbjörn Gustavsson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Zétény Littomericzky al minut 36 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 272 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42, un refús desafortunat de Santiago Alcázar Yunta, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Cândido Santos no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Okko Gentner-Fischer va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): En Santiago Alcázar Yunta va fer una estirada espectacular al minut 72, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Okko Gentner-Fischer.