Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227529

Amistoso (Int.) 731227529 Información oficial sobre el partido 731227529 en Hattrick

30.04.2024 20:20:00

Korvenkylän Kollit Alineación oficial del equipo 'Korvenkylän Kollit' en el partido 2 - 0 Starks Elvens Alineación oficial del equipo 'Starks Elvens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Korvenkylän Kollit Alineación oficial del equipo 'Korvenkylän Kollit' en el partido 3 - 0 Starks Elvens Alineación oficial del equipo 'Starks Elvens' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Korvenkylän Kollit

Goles Goles

  • 135 Minuto 54 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Erast Serdyuk va xutar directament a porteria i va marcar el 1 - 0. L'experiència és un grau!
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Jaakko Reijo va augmentar l'avantatge de Korvenkylän a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Erast Serdyuk va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Korvenkylän se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Joonas Suojala estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Grzegorz Serwa, als 33 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Korvenkylän va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jaakko Reijo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Esteban Noriega.
  • 224 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43, Korvenkylän va disposar d'un penal a favor, però el xut de Silverio Parente va ser aturat per Esteban Noriega.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Esteban Noriega al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ian Lavett va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ian Lavett es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Starks Elvens

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Miguel Sanguino de Starks, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 42, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Olivér Hegyi, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 49 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomasz Cerek de Starks es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Torbjörn Nesshall de Starks va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.