Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227190

Amistoso (Int., RC) 731227190 Información oficial sobre el partido 731227190 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

Mandalorian Alineación oficial del equipo 'Mandalorian' en el partido 3 - 2 Łiking Solna Alineación oficial del equipo 'Łiking Solna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Mandalorian Alineación oficial del equipo 'Mandalorian' en el partido 3 - 0 Łiking Solna Alineación oficial del equipo 'Łiking Solna' en el partido
Tiene un resultado normal 2.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mandalorian

Goles Goles

  • 100 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, Ernie McKittrick va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 2.
  • 112 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Mandalorian equilibrava la balança al minut 80. En Rubén Zimmerman, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 124 Minuto 84 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 84 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ernie McKittrick. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 16 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Cale Davis de Mandalorian no va ser gol per ben poc.
  • 213 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): El Mandalorian va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Benji Cummings la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Phillip Taylor de Mandalorian va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 25, però no va estar gaire encertat.
  • 213 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després de 28 minuts, Phillip Taylor va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): José Luis Bueno de Mandalorian va intentar batre la porteria rival al minut 31 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 212 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Ernie McKittrick va estar a punt d'empatar per a Mandalorian quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marian Koprowicz va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Santxo Otxandategi de Mandalorian es va emportar una amonestació al minut 27 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Santxo Otxandategi de Mandalorian per doble groga al minut 60.

Łiking Solna

Goles Goles

  • 115 Minuto 3 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Santxo Otxandategi no va poder aturar Nolan McAuliffe de Łiking, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 3 el 0 - 1.
  • 116 Minuto 63 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 63, en Sergiusz Hulecki del Łiking va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Norbert Renkiewicz que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 17 (Ocasión de contra por la izquierda): Łiking van sortir al contraatac al minut 17, però Sergiusz Hulecki va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.