Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731227013

Amistoso 731227013 Información oficial sobre el partido 731227013 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido 1 - 1 Bezoya CF Alineación oficial del equipo 'Bezoya CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Els Talaiots Alineación oficial del equipo 'Els Talaiots' en el partido 0 - 2 Bezoya CF Alineación oficial del equipo 'Bezoya CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Talaiots

Goles Goles

  • 136 Minuto 89 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Issa Al-Marzooqi va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Francesco Gianola se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 1 - 1 al minut 89 per a Talaiots.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 30 (Ocasión de contra por la izquierda): Talaiots van sortir al contraatac al minut 30, però Adam Šindler va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Talaiots, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Roberto Scanavini va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): El Talaiots va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 54, però en Francesco Gianola va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Talaiots va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Adam Šindler va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francesco Gianola de Talaiots va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Bezoya CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 10 (Gol por el centro): Bezoya agafava avantatge al minut 10 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Avram Indrieş amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, el Bezoya va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Jorge Ferrer Sax s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.