Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226994

Amistoso (Int.) 731226994 Información oficial sobre el partido 731226994 en Hattrick

01.05.2024 08:45:00

NK LARISA Križevci Alineación oficial del equipo 'NK LARISA Križevci' en el partido 2 - 4 Hannoverscher Sport Verein Alineación oficial del equipo 'Hannoverscher Sport Verein' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
NK LARISA Križevci Alineación oficial del equipo 'NK LARISA Križevci' en el partido 1 - 2 Hannoverscher Sport Verein Alineación oficial del equipo 'Hannoverscher Sport Verein' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NK LARISA Križevci

Goles Goles

  • 101 Minuto 31 (Gol por el centro): El Križevci no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Vanja Posavec es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 103 Minuto 47 (Gol por la derecha): Križevci no perdien la fe, i al minut 47 del partit, Norberto Hugo Burgos va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Hannoverscher Sport Verein

Goles Goles

  • 172 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Hannoverscher prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Marko Stojšić.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Marko Stojšić va aprofitar un error defensiu al minut 30, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Hannoverscher.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Ari Heinikoski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 1 - 3 per a Hannoverscher.
  • 183 Minuto 84 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 84, Hannoverscher va augmentar el seu avantatge a 2 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Rodrigo Martínez.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 26 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Philipp Kemser va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Alin Andea per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 280 Minuto 33 (Ocasión de falta): Mladen Šerka va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Konrad Skrzypkowski que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jaccomo Schnakenberg després de 80 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Mladen Šerka va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, el Hannoverscher va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Guerau Salamo s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marko Stojšić de Hannoverscher amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.