Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226678

Amistoso (Int.) 731226678 Información oficial sobre el partido 731226678 en Hattrick

02.05.2024 03:00:00

Atlético Rió Negro Alineación oficial del equipo 'Atlético Rió Negro' en el partido 2 - 5 Pumas Cancún FC Alineación oficial del equipo 'Pumas Cancún FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Desastroso (1))
Atlético Rió Negro Alineación oficial del equipo 'Atlético Rió Negro' en el partido 3 - 8 Pumas Cancún FC Alineación oficial del equipo 'Pumas Cancún FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,8 % 0,6 % 89,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Rió Negro

Goles Goles

  • 101 Minuto 36 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Fernando Héctor Villarreal trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Javier Edmundo Cuestas de Atlético va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 27 (Ocasión evento especial córner peinado): Claudio Gagliardi hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Zygmunt Sarnicki havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Javier Edmundo Cuestas no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Arguello de Atlético amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Myrsky Valavaara de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 66 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Diego Arguello de Atlético per doble groga al minut 66.

Pumas Cancún FC

Goles Goles

  • 174 Minuto 17 (Gol de penalti): Quan passaven 17 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Cancún. En Giordano Carrizosa va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Uakusi Báez de Cancún va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 30. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 31 (Gol de falta): Passaven 31 minuts quan en Giordano Carrizosa va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a Cancún l'avantatge per 1 - 4. Giordano Carrizosa en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Aníbal Herrera de Cancún l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 73 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Franco Glendi va marcar al minut 9 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Giordano Carrizosa després de 69 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Adelino Castro va poder desviar-lo a córner.