Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226618

Amistoso (Int.) 731226618 Información oficial sobre el partido 731226618 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Real Best Ks EUW Alineación oficial del equipo 'Real Best Ks EUW' en el partido 3 - 3 fc_bruno Alineación oficial del equipo 'fc_bruno' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Best Ks EUW Alineación oficial del equipo 'Real Best Ks EUW' en el partido 3 - 0 fc_bruno Alineación oficial del equipo 'fc_bruno' en el partido
Tiene un resultado normal 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Best Ks EUW

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): RBEU va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Domenech Viader va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Philippe de Wergifosse va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de RBEU, Juan Ruiz Díaz, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.
  • 111 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Joan Ramon Jàfer va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 17 (Ocasión por el centro): En Alfonso Isurieta va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de RBEU se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Philippe de Wergifosse quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 201 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Pedro Melgarejo no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 52 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Pablo Antoner va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 52 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

fc_bruno

Goles Goles

  • 160 Minuto 11 (Gol de falta): L'entrenador de fc_bruno es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Vladislav Nizbrdica era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 1 - 1.
  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el fc_bruno va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Vladislav Nizbrdica aconseguint el 1 - 2.
  • 140 Minuto 20 (Gol de contra de falta): fc_bruno va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Vladislav Nizbrdica la va transformar en el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ali Arif Altıntaş es va quedar sol davant del porter, al minut 48. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Virgolino Nicolau de fc_bruno va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.