Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226601

Amistoso (Int.) 731226601 Información oficial sobre el partido 731226601 en Hattrick

02.05.2024 00:30:00

Liverpool F. C Alineación oficial del equipo 'Liverpool F. C' en el partido 2 - 3 1. FC Nürnberch Alineación oficial del equipo '1. FC Nürnberch' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Liverpool F. C Alineación oficial del equipo 'Liverpool F. C' en el partido 1 - 3 1. FC Nürnberch Alineación oficial del equipo '1. FC Nürnberch' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,3 % 0,1 % 95,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Liverpool F. C

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Mariano Atchugarry ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Liverpool es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Jhonnix Carrasco del Liverpool ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francisco Ligüera.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Francisco Ligüera de Liverpool per doble groga al minut 81.

1. FC Nürnberch

Goles Goles

  • 163 Minuto 18 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 18 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Dieter Eckstein marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 109 Minuto 28 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Sergio Bustos després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Liverpool Francisco Ligüera, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.
  • 163 Minuto 48 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 48 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Stefan Kuhn.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Sascha Cicvarić es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): En Sascha Cicvarić va encarar al porter al 34, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Bängezboam van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Ali Osman Cohen va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sascha Cicvarić es va quedar sol davant del porter, al minut 76. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 280 Minuto 78 (Ocasión de falta): Thomas Paulus va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.