Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226387

Amistoso (Int.) 731226387 Información oficial sobre el partido 731226387 en Hattrick

30.04.2024 19:30:00

Rotkart Alineación oficial del equipo 'Rotkart' en el partido 2 - 0 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Rotkart Alineación oficial del equipo 'Rotkart' en el partido 6 - 0 FC LUD Alineación oficial del equipo 'FC LUD' en el partido
Es un cenizo 5.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rotkart

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Rotkart prenia la batuta de l'encontre al minut 32, quan en Aljoša Vižintin va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Assad Ouzini va incrementar l'avantatge de Rotkart amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Assad Ouzini! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Marko Mišić, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Rotkart va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Assad Ouzini en un 1 contra 1 amb el porter Vitali Schermutzki, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

FC LUD

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 16 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Vladimir Dimov va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Oleksii Yusupov, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Ash Casstles de LUD, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Vladimir Dimov va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Milimir Dukič no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 216 Minuto 89 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Erich Strähle va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 89, i va passar la pilota a Ash Casstles, però aquest no va encertar a marcar.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Velimir Golik quasi redueix la diferència al marcador al minut 90, però una gran estirada d'en Milimir Dukič va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Bohumír Vachta de LUD la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.