Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226361

Amistoso 731226361 Información oficial sobre el partido 731226361 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

IG2 Alineación oficial del equipo 'IG2' en el partido 2 - 2 Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
IG2 Alineación oficial del equipo 'IG2' en el partido 4 - 1 Racing Barreiros Diesel Alineación oficial del equipo 'Racing Barreiros Diesel' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,8 % 1,0 % 12,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

IG2

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): IG2 va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Mons Ivar Tangen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Miguel Recalde, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. IG2 es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): IG2 va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Celino Forment va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Moisés de la Ossa.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): En Diego Germán Dolz del IG2 ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 208 Minuto 61 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Miguel Recalde va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 61. En Iker Ramos va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Diego Germán Dolz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de IG2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mons Ivar Tangen.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mons Ivar Tangen de IG2 va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Racing Barreiros Diesel

Goles Goles

  • 162 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Pedro Aranda va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 33.
  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Salvador Cianca que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 6 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 6, quan en Fávila Vallejo va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Juan Desgurra de Barreiros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.