Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226317

Amistoso 731226317 Información oficial sobre el partido 731226317 en Hattrick

01.05.2024 19:30:00

Lidköping HFC Alineación oficial del equipo 'Lidköping HFC' en el partido 1 - 2 Real Things Alineación oficial del equipo 'Real Things' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Lidköping HFC Alineación oficial del equipo 'Lidköping HFC' en el partido 2 - 1 Real Things Alineación oficial del equipo 'Real Things' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lidköping HFC

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Daniel Yliniemi de Lidköping va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jerguš Ďurdák va estar a punt d'avançar els locals al minut 28 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 61 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Daniel Yliniemi va estar a punt d'acabar en gol al minut 61, però el porter visitant Måns Fogelstål va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 210 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Nguyễn Trung Anh tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.

Real Things

Goles Goles

  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Things va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Amirreza Eslah Kon, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sigfrid Killander que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Lidköping. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Fredrik Strandgård la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Things es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Things va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Edmundo Molarinho, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sigfrid Killander es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.