Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731226208

Amistoso (Int., RC) 731226208 Información oficial sobre el partido 731226208 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

Häbet nech am Bänkli Alineación oficial del equipo 'Häbet nech am Bänkli' en el partido 1 - 2 Makenford chickens Alineación oficial del equipo 'Makenford chickens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Häbet nech am Bänkli Alineación oficial del equipo 'Häbet nech am Bänkli' en el partido 1 - 1 Makenford chickens Alineación oficial del equipo 'Makenford chickens' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,3 % 36,4 % 34,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Häbet nech am Bänkli

Goles Goles

  • 119 Minuto 76 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Mael Walch sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Peter Wenders que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): En Edson van Speijk va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Peter Wenders va fer una magnífica centrada, però la rematada de Luciano Wyttenbach va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Häbet nech, Jaime Sáenz Díez, col·locà la pilota just a les mans d'en Timon Besterman. El marcador: 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Häbet nech Edson van Speijk, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Timon Besterman. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Peter Wenders de Häbet nech va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Häbet nech Mihai Mocănescu va intentar enganyar Timon Besterman amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 1 - 1.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Zvonko Šiker de Häbet nech va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 059 Minuto 131 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Hermann Imholz xutant per a Häbet nech va fer anar la pilota just on la volia, però Timon Besterman, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.

Makenford chickens

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Jonathan Bryan es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 69 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Juan Pardo va superar els defenses rivals per velocitat al minut 69 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 271 Minuto 98 (Ocasión por el centro): Román Agrafojo va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 98, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ueli Ackeret va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jonathan Bryan.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Román Agrafojo de Makenford la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 122 (Penalti fallado (nervioso)): Oz Speake de Makenford va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 1 - 1.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Timon Besterman va xutar fora per a Makenford, el marcador es va quedar igual: 1 - 1, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Makenford Jonathan Bryan, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Ueli Ackeret. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Makenford, Roberto Silva Mendoza, col·locà la pilota just a les mans d'en Ueli Ackeret. El marcador: 1 - 1.
  • 059 Minuto 130 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Miguel Izarrain de Makenford anava molt fort i col·locat però Ueli Ackeret no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 1 - 1.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): Pedro Calderón va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.