Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225978

Amistoso (Int.) 731225978 Información oficial sobre el partido 731225978 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Postureo F.C. Alineación oficial del equipo 'Postureo F.C.' en el partido 5 - 3 Uzovské Pekľany Alineación oficial del equipo 'Uzovské Pekľany' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Postureo F.C. Alineación oficial del equipo 'Postureo F.C.' en el partido 5 - 1 Uzovské Pekľany Alineación oficial del equipo 'Uzovské Pekľany' en el partido
Tiene un resultado normal 4.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Postureo F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Al minut 20 del partit, el jugador Lluís Montfort de Postureo va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 190 Minuto 36 (Gol de falta): En Maël Dutartre va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 2-1.
  • 123 Minuto 38 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 38 gràcies a la jugada de Gongotzon Olaurtua, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lluís Montfort, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Postureo se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 50.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ofelio Irazagorria es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 5 - 3 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a Postureo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gongotzon Olaurtua, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 235 Minuto 64 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Gongotzon Olaurtua es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 64, però el porter va aturar el seu xut.

Uzovské Pekľany

Goles Goles

  • 171 Minuto 12 (Gol por el centro): En Shachaf Abada donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 12 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Uzovské van aconseguir igualar el partit a 2 - 2 al minut 37, quan Adrián Rehorčík va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 162 Minuto 40 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 40, quan Adrián Rehorčík va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 13 (Ocasión de falta): Lucio Romero va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Adrián Rehorčík que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alfréd Uchytil de Uzovské va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.