Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225977

Amistoso (Int., RC) 731225977 Información oficial sobre el partido 731225977 en Hattrick

01.05.2024 08:00:00

fck barça Alineación oficial del equipo 'fck barça' en el partido 2 - 1 Pearl Island Alineación oficial del equipo 'Pearl Island' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
fck barça Alineación oficial del equipo 'fck barça' en el partido 3 - 1 Pearl Island Alineación oficial del equipo 'Pearl Island' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,2 % 0,2 % 5,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fck barça

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Serdar Hasen de barça aconseguir un gol al minut 48 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Serdar Hasen, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a barça.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Steve Hermann va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 38 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): barça va ser a punt de marcar al minut 38, quan el seu jugador Abdullah Tayyip Yurdaer va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Giovanni Di Liberto va estar a punt d'acabar en gol al minut 41, però el porter visitant Felipe Sanjur va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Kamuran Karakurt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Boris Tomi.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Serdar Hasen de barça va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Pearl Island

Goles Goles

  • 154 Minuto 90 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Clifford Jolly. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Island que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Andrea Calvelli, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.