Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225942

Amistoso (Int., RC) 731225942 Información oficial sobre el partido 731225942 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

Amadora Palace F.C. Alineación oficial del equipo 'Amadora Palace F.C.' en el partido 3 - 2 Pila Artifex Alineación oficial del equipo 'Pila Artifex' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Amadora Palace F.C. Alineación oficial del equipo 'Amadora Palace F.C.' en el partido 2 - 1 Pila Artifex Alineación oficial del equipo 'Pila Artifex' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,1 % 4,1 % 18,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amadora Palace F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel Paolini, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Amadora se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 24.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, Manuel Ventura Lamy va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 123 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 79 gràcies a la jugada de Tino Rospatt, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Amadora per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 20, quan Daniel Soares va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Amadora va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Manuel Paolini la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 61 minuts, en Custódio Henriques Silva no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 213 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Miguel Cruz de Amadora va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 65, però no va estar gaire encertat.

Pila Artifex

Goles Goles

  • 161 Minuto 26 (Gol por el centro): Als 26 minuts de partit, Kjeld Graanstra de Artifex va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Wessel Sinkeldam que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 35 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Wessel Sinkeldam no va ser aprofitada per en Umesh Bivalkar que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.