Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731225109

Amistoso 731225109 Información oficial sobre el partido 731225109 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Bonico Team CF Alineación oficial del equipo 'Bonico Team CF' en el partido 4 - 2 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bonico Team CF Alineación oficial del equipo 'Bonico Team CF' en el partido 3 - 0 Sporting Piedrahita CF Alineación oficial del equipo 'Sporting Piedrahita CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bonico Team CF

Goles Goles

  • 112 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Bonico equilibrava la balança al minut 41. En Gizon Gallategi, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 123 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passats 49 minuts, Yuriy Palienko, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Bonico es posava per davant!
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Amb 55 minuts jugats, en Yuriy Palienko va augmentar l'avantatge de Bonico a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 75 (Gol por la izquierda): En Mike Apanta va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 18 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Lawrence Shabiby no va ser aprofitada per en Ucha Tophadze que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Vasil Zaharinov del Bonico ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Vasil Zaharinov va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Sporting Piedrahita CF

Goles Goles

  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): En Isidor Tosca va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 152 Minuto 73 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 3 - 2 quan Óscar Barroso va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 73 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 5 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Ignacio Aliart va superar els defenses rivals per velocitat al minut 5 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.