Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224947

Amistoso (Int.) 731224947 Información oficial sobre el partido 731224947 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido 2 - 2 NessyKeys Alineación oficial del equipo 'NessyKeys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bloody Tears Alineación oficial del equipo 'Bloody Tears' en el partido 2 - 0 NessyKeys Alineación oficial del equipo 'NessyKeys' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bloody Tears

Goles Goles

  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Bloody van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Samuel Valdovinos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 87, Juan Francisco Lobato va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Aitor Sarriegi que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

NessyKeys

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de NK va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Franciszek Jańczyk, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 78, el NK va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Basilio Pabst, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NK va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alamiro Del Carmen Jelves, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): NK van sortir al contraatac al minut 89, però Basilio Pabst va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.