Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224882

Amistoso 731224882 Información oficial sobre el partido 731224882 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

U.D.Gonber Alineación oficial del equipo 'U.D.Gonber' en el partido 3 - 2 la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D.Gonber Alineación oficial del equipo 'U.D.Gonber' en el partido 1 - 2 la palma team fc Alineación oficial del equipo 'la palma team fc' en el partido
Tiene suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,1 % 40,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D.Gonber

Goles Goles

  • 113 Minuto 40 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Óscar Sáenz de U.D.Gonber va aconseguir igualar el partit al minut 40, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 119 Minuto 41 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip U.D.Gonber va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on 车 (Che) 靖颂 (Jingsong) va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 1.
  • 119 Minuto 43 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcos Mato va treure un córner llarg cap al segon pal que en Víctor Elespuru, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 el U.D.Gonber va posar setge sobre la defensa central visitant però en Víctor Elespuru no va estar gens encertat.
  • 233 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): El U.D.Gonber ho intentava per la dreta per mitjà de José Montalvo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Denis Šnajder una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 44, però una magnífica aturada de 廖 (Liao) 翰志 (Hanzhi) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Billy Caddi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Víctor Elespuru gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però 廖 (Liao) 翰志 (Hanzhi) va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, José Iborra de U.D.Gonber va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Elespuru de U.D.Gonber la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

la palma team fc

Goles Goles

  • 173 Minuto 6 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ari-Pekka Ämmänkoski va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 153 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors de palma no defallien en cap moment. Producte d'això, en Pieter Buitelaar va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 76 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 76 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Martin Felix Neumühlen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Volkhardt Stolze de palma va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.