Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224800

Amistoso (Int.) 731224800 Información oficial sobre el partido 731224800 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 5 - 2 Zara İdman Yurdu Alineación oficial del equipo 'Zara İdman Yurdu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
C.V. Ballbreakers Alineación oficial del equipo 'C.V. Ballbreakers' en el partido 5 - 0 Zara İdman Yurdu Alineación oficial del equipo 'Zara İdman Yurdu' en el partido
Tiene un resultado normal 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.V. Ballbreakers

Goles Goles

  • 112 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del C.V.B. s'esgargamellaven dempeus per esperonar Juan Carlos Bordás que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 33 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 121 Minuto 52 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Raúl Guergue, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del C.V.B. se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 52.
  • 123 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 84 gràcies a la jugada de Charif Talbi, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 133 Minuto 87 (Gol por la derecha): C.V.B. va aconseguir el 4 - 2 quan Juan Carlos Bordás va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): C.V.B. va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Raúl Guergue va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mels Endevoets de C.V.B. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gerard Orell de C.V.B. es va emportar una amonestació al minut 86 per provocar un rival.

Zara İdman Yurdu

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Zara İY va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Hossein Nasser Dajani.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 65, el Zara İY va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Toprak Karadağ, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 28 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Osman Eracar va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Oğuzhan Olpak, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Erkan Köse, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.