Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224794

Amistoso (Int.) 731224794 Información oficial sobre el partido 731224794 en Hattrick

02.05.2024 00:50:00

ATLETICO RUBIO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RUBIO' en el partido 2 - 2 Carabanchel Cf Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
ATLETICO RUBIO Alineación oficial del equipo 'ATLETICO RUBIO' en el partido 5 - 1 Carabanchel Cf Alineación oficial del equipo 'Carabanchel Cf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATLETICO RUBIO

Goles Goles

  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, ATLETICO aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Luis Mari Cabarrús va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 113 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els jugadors del ATLETICO amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 75, deixant Udana Gunasekera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): ATLETICO va estar a punt de posar-se per davant al minut 9 però Luis Mari Cabarrús va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Max Freudenthal va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ATLETICO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): ATLETICO enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Mari Cabarrús de ATLETICO es va emportar una amonestació al minut 10 per provocar un rival.

Carabanchel Cf

Goles Goles

  • 172 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Carabanchel va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 17. Primo Varas va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 143 Minuto 67 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Carabanchel eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 67, Primo Varas va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 19 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Josep Maria Bachesteve després de 19 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Wilson Verón va poder desviar-lo a córner.
  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Beila Altzibia, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 25 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Beila Altzibia ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josep Maria Bachesteve de Carabanchel es va guanyar la targeta groga merescudament.