Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224486

Amistoso (Int.) 731224486 Información oficial sobre el partido 731224486 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Olympique El Paris Alineación oficial del equipo 'Olympique El Paris' en el partido 4 - 4 Sarpsborg Gunners Alineación oficial del equipo 'Sarpsborg Gunners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Olympique El Paris Alineación oficial del equipo 'Olympique El Paris' en el partido 3 - 1 Sarpsborg Gunners Alineación oficial del equipo 'Sarpsborg Gunners' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olympique El Paris

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en John Gardini va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Olympique empatava el partit, 1 a 1, al minut 12.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Geo Mândrescu ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Olympique es posava per davant 2 a 1.
  • 102 Minuto 80 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 80 de partit i el marcador es posà 3 - 4 quan en John Gardini, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Olympique a l'empat.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 90, Franco Piccinni de Olympique empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 36 (Ocasión de penalti): En Jörg Jenny va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 36, però el porter visitant Leander Graninger el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.

Sarpsborg Gunners

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Simon Malmros que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Sarpsborg.
  • 164 Minuto 49 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Sarpsborg al minut 49. Edgar Rehderbrücke va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 2 - 2
  • 137 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Alexander Endresen va anar a parar al cap de Hermod Danielsen que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Sarpsborg el 2 - 3.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 77 de partit va donar a Sarpsborg l'avantatge per 2 - 4. Ugo Beluzzi en va ser l'anotador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edgar Rehderbrücke de Sarpsborg va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.