Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224460

Amistoso (Int.) 731224460 Información oficial sobre el partido 731224460 en Hattrick

30.04.2024 20:45:00

KF ELBASANI Alineación oficial del equipo 'KF ELBASANI' en el partido 0 - 0 Cascalheira FC Alineación oficial del equipo 'Cascalheira FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KF ELBASANI Alineación oficial del equipo 'KF ELBASANI' en el partido 0 - 2 Cascalheira FC Alineación oficial del equipo 'Cascalheira FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KF ELBASANI

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): En Rizvan Myslimi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de ELBASANI va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Rizvan Myslimi va sortir per sobre el travesser.

Cascalheira FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 1 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Kostas Manno que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Silvestre Baptista Lopes quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 272 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Es duien 37 minuts de partit jugats quan Zeferino Colchete va estar a punt de posar per davant a Cascalheira amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ben Nuha va impedir un gol cantat.
  • 239 Minuto 41 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Zeferino Colchete va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Fiqiri Sakiqi per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 271 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Cascalheira va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 42, quan Anselmo Gante va quedar-se sol davant el porter Ben Nuha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 215 Minuto 43 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Anselmo Gante quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 270 Minuto 43 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Cascalheira al minut 43, però el xut de Joel Elias Lepuschitz va topar amb la tanca defensiva.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Valentim Valente va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Ben Nuha, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Inácio Ferreira de Cascalheira amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 514 Minuto 56 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Zeferino Colchete, el jugador de Cascalheira va ser expulsat al minut 56.