Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731224132

Amistoso (Int., RC) 731224132 Información oficial sobre el partido 731224132 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

crespina Alineación oficial del equipo 'crespina' en el partido 0 - 9 FC Brännvin Alineación oficial del equipo 'FC Brännvin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
crespina Alineación oficial del equipo 'crespina' en el partido 0 - 8 FC Brännvin Alineación oficial del equipo 'FC Brännvin' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

crespina

FC Brännvin

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 3 minuts, el tirador de faltes del Brännvin va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Kilian Eifert, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Alberto Maccarini va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Kilian Eifert va augmentar l'avantatge de Brännvin a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Brännvin van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Mikael Hergren va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 4 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Sébastien Denis va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 47, i va fer pujar el 0 - 5 per a Brännvin.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Lionel Vancauwenbergh va augmentar l'avantatge de Brännvin a 0 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 68 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Lionel Vancauwenbergh de Brännvin l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 7 al minut 68 de partit.
  • 184 Minuto 73 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Brännvin per augmentar la diferència al marcador a 0 - 8 al minut 73. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Sébastien Denis. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 91, Brännvin va augmentar el seu avantatge a 0 - 9, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Elias Herédio.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 6 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 6 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 239 Minuto 55 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Elias Herédio va ridiculitzar a en Estanislau Brannetti amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Maccarini de Brännvin va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.