Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223807

Amistoso (Int., RC) 731223807 Información oficial sobre el partido 731223807 en Hattrick

30.04.2024 19:20:00

Real Cremonese Alineación oficial del equipo 'Real Cremonese' en el partido 5 - 4 Football Club Alineación oficial del equipo 'Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Cremonese Alineación oficial del equipo 'Real Cremonese' en el partido 3 - 0 Football Club Alineación oficial del equipo 'Football Club' en el partido
Tiene suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Cremonese

Goles Goles

  • 119 Minuto 27 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Cremonese va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Umberto Stolfi va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 2.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Cremonese equilibrava la balança al minut 39. En Valerio Pinzuti, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 100 Minuto 71 (Gol de falta): Al minut 71, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en Ovidiu-Bogdan Viciu anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 3 - 4.
  • 110 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, Cremonese van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Ovidiu-Bogdan Viciu va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 4 - 4.
  • 122 Minuto 112 (Gol por la izquierda): Cremonese prenia la batuta de l'encontre al minut 112, quan en Teo Casaluci va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 5 - 4 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Teo Casaluci va estar a punt d'acabar en gol al minut 7, però el porter visitant Cezary Skrzypczyk va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Cremonese enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 232 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): Passaven 117 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gabriel-Mihai Ciorbă va rematar alt.
  • 233 Minuto 117 (Ocasión por la derecha): El jugador local Teo Casaluci per poc que no incrementa el marcador al minut 117. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Cezary Skrzypczyk va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Football Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 12 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Football. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Stanisław Wieniawski xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 181 Minuto 21 (Gol por el centro): Maksymilian Zachura de Football va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 21. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 171 Minuto 42 (Gol por el centro): En Dominik Forma donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 42 el marcador reflectia el 2 - 3.
  • 184 Minuto 61 (Gol de penalti): Al minut 61 l'àrbitre va xiular un penal per una mà dins l'àrea. Andrzej Sałacki va enviar el seu xut al fons de la porteria: 2 - 4.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleks Cudowski.