Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223782

Amistoso (Int., RC) 731223782 Información oficial sobre el partido 731223782 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Rayo Cospeito Alineación oficial del equipo 'Rayo Cospeito' en el partido 6 - 2 Bass Kickers Alineación oficial del equipo 'Bass Kickers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rayo Cospeito Alineación oficial del equipo 'Rayo Cospeito' en el partido 4 - 2 Bass Kickers Alineación oficial del equipo 'Bass Kickers' en el partido
Tiene suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,8 % 3,4 % 17,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Cospeito

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cospeito contenien la respiració mentre en Nicolàs Prat s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alberto Mariñas, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Cospeito.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Cospeito a 3 - 1. Vasco Almeida va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 134 Minuto 36 (Gol de penalti): Als 36 minuts de joc, els nois de Cospeito van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Vasco Almeida augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 1.
  • 105 Minuto 90 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Ángel Telles rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Antonio Alberto Villamediana, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 5 - 2 a l'estadi!
  • 133 Minuto 92 (Gol por la derecha): Cospeito va aconseguir el 6 - 2 quan Karim Eddahri va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Bass Kickers

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 29, en Armin Scheferling la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Fritz Hartenholm que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 151 Minuto 65 (Gol por el centro): Al minut 65 els aficionats de Kickers van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Alexey Kuchma va anotar el 4 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Stephan Zeisig que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ingolf Droege es va comportar com un juvenil al minut 17 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Armin Scheferling va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 83 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Yannick Schmüser amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hasan Cihat Okkan de Kickers amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 35, Alexey Kuchma de Kickers va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Armin Scheferling de Kickers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.