Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223696

Amistoso 731223696 Información oficial sobre el partido 731223696 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Valdespartera F. C. Alineación oficial del equipo 'Valdespartera F. C. ' en el partido 3 - 0 los sectarios Alineación oficial del equipo 'los sectarios' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Valdespartera F. C. Alineación oficial del equipo 'Valdespartera F. C. ' en el partido 5 - 0 los sectarios Alineación oficial del equipo 'los sectarios' en el partido
Tiene mala suerte 4.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valdespartera F. C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 33 (Gol por la derecha): El jugador Benet Donat de Valdespartera, després de 33 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): Als 37 minuts de joc, els nois de Valdespartera van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jaroslav Matouš augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 132 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Al minut 52, Valdespartera va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Frédéric Flachsmann, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 2 (Ocasión evento especial córner peinado): Roberto Erendazu hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Benet Donat havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Al minut 11 es va veure una gran oportunitat per a Valdespartera per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Benet Donat, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Valdespartera per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 32, quan Jordi Ràfols va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 230 Minuto 36 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 36 podia haver acabat en gol, però Gorka Urrestaratzu va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): En Aldino Pedrosa, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Rafael Baquero de Valdespartera la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

los sectarios

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Emil Csermák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, Diego Flórez de sectarios va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.