Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223492

Amistoso (Int.) 731223492 Información oficial sobre el partido 731223492 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido 6 - 2 Baulon Olympique 35 Alineación oficial del equipo 'Baulon Olympique 35' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Troya C.D Alineación oficial del equipo 'Troya C.D' en el partido 8 - 1 Baulon Olympique 35 Alineación oficial del equipo 'Baulon Olympique 35' en el partido
Tiene mala suerte 8.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Troya C.D

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): Després de 18 minuts de partit, Dethleff Ränzelgasse igualava per Troya en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Troya va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 30 Kjeld Thrysøe va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): César Casateita va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Troya, al minut 35. El marcador va canviar a 3 - 1.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Troya va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Sebastià de Albert progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Troya va aconseguir el 5 - 1 quan David Ruiz Ruiz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Al minut 74, Troya va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kjeld Thrysøe, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 36 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Miguel Posadas va ridiculitzar a en Duran Koman amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Passaven 41 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en David Ruiz Ruiz va rematar alt.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 53 quan Kjeld Thrysøe de Troya gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56, Joaquín Cubo gairebé va marcar per a Troya des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): En Sebastià de Albert, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 59, Kjeld Thrysøe de Troya va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Baulon Olympique 35

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Festim Hana va anar directament als peus de Vianney Chêne que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 190 Minuto 43 (Gol de falta): En Vianney Chêne va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 5-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 4 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Duran Koman va fer un bon cop de cap a la sortida d'un córner picat per en Abdelkarim Guechaoui, però amb tant mala sort que la pilota va anar al pal i després al porter.
  • 264 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Una aturada espectacular d'en Ibardin Haltzueta en un penal llençat per en Abdelkarim Guechaoui va permetre mantenir l'avantatge del seu equip al marcador.
  • 252 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Al minut 43 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Arnau Sauqué la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de BO 35 havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.