Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223472

Amistoso (Int., RC) 731223472 Información oficial sobre el partido 731223472 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

FC COLE Alineación oficial del equipo 'FC COLE' en el partido 4 - 2 SV Dynamo Tresen Alineación oficial del equipo 'SV Dynamo Tresen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC COLE Alineación oficial del equipo 'FC COLE' en el partido 2 - 0 SV Dynamo Tresen Alineación oficial del equipo 'SV Dynamo Tresen' en el partido
Tiene suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC COLE

Goles Goles

  • 112 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 del partit, el jugador Emin Hodžić de COLE va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En George Goea entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al COLE, un peu providencial d'en Krunoslav Brtan va situar el 2-1 al panell digital.
  • 124 Minuto 92 (Gol de penalti): Al minut 92 l'àrbitre va premiar COLE amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Ghislain Delvaux va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 3 - 2.
  • 139 Minuto 104 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Emin Hodžić va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Guido Hälbig per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 4 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de COLE la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radu Voicu de COLE es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.

SV Dynamo Tresen

Goles Goles

  • 143 Minuto 13 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Dynamo va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Herbert Aumann, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 142 Minuto 90 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Yoann Berto de Dynamo va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 2 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 69 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Dynamo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fran Vukoša va sortir per sobre el travesser.