Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223314

Amistoso (Int.) 731223314 Información oficial sobre el partido 731223314 en Hattrick

01.05.2024 13:30:00

RFC Lions Alineación oficial del equipo 'RFC Lions' en el partido 2 - 2 "BSG Aktivist Sachsen Ost" GmbH & Co. KGa.A. Alineación oficial del equipo '"BSG Aktivist Sachsen Ost" GmbH & Co. KGa.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RFC Lions Alineación oficial del equipo 'RFC Lions' en el partido 1 - 1 "BSG Aktivist Sachsen Ost" GmbH & Co. KGa.A. Alineación oficial del equipo '"BSG Aktivist Sachsen Ost" GmbH & Co. KGa.A.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,0 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RFC Lions

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Eduardo Solís ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Lions es posava per davant 1 a 0.
  • 135 Minuto 15 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Arnaud Simon va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 0. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Wojciech Gierej va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 285 Minuto 87 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Lions van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Arnaud Simon, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lions va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Loris Malaterre va sortir per sobre el travesser.

"BSG Aktivist Sachsen Ost" GmbH & Co. KGa.A.

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Hardy Krempl el va rematar Joerg Himmighofen amb un magnífic cop de cap que va suposar el 2 - 1.
  • 160 Minuto 86 (Gol de falta): L'entrenador de Aktivist es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Hardy Krempl era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ottmar Löding va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Oliver Frieben que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hardy Krempl.