Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223109

Amistoso (Int.) 731223109 Información oficial sobre el partido 731223109 en Hattrick

01.05.2024 12:30:00

genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 3 - 3 FC Dirt Alineación oficial del equipo 'FC Dirt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 2 - 6 FC Dirt Alineación oficial del equipo 'FC Dirt' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

genaro-rizquez

Goles Goles

  • 101 Minuto 20 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Alexander Naydenov trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 111 Minuto 57 (Gol por el centro): Passat el minut 57 de joc, Romarin Sourou Orounla facilitava les coses al genaro-rizquez amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 138 Minuto 67 (Gol evento especial extremo + rematador): En Luis Campa va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Francesco Luccarini la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 3 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): genaro-rizquez va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Luis Campa ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Al minut 84, Kent Hansson arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Romarin Sourou Orounla.

FC Dirt

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Mauro Branisso que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Dirt.
  • 182 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Carl Swärdhall va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 80 minuts, el tirador de faltes del Dirt va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Göte Stigland, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Asad Mazhar que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): El Dirt va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Carl Swärdhall la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 260 Minuto 75 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Carl Swärdhall, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 274 Minuto 81 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 81, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Martin Thörnholt de Dirt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.