Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731223039

Amistoso (Int., RC) 731223039 Información oficial sobre el partido 731223039 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 3 - 0 SamõesCity Alineación oficial del equipo 'SamõesCity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ChanlieSport Alineación oficial del equipo 'ChanlieSport' en el partido 2 - 0 SamõesCity Alineación oficial del equipo 'SamõesCity' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ChanlieSport

Goles Goles

  • 120 Minuto 20 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 20, indicava inequívocament que en Sergi Arañó va saber trobar la xarxa rival. ChanlieSport desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Stephan Habich, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a ChanlieSport.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53, ChanlieSport va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de José Uría, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Miguel Isundegui de ChanlieSport va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lokadi Salabarrieta es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Uría de ChanlieSport la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 57 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En José Uría va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

SamõesCity

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del SamõesCity sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Cipriano Pedrosa, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Félix Lima va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.