Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222989

Amistoso (Int., RC) 731222989 Información oficial sobre el partido 731222989 en Hattrick

01.05.2024 09:45:00

Thundercity61 Alineación oficial del equipo 'Thundercity61' en el partido 0 - 3 CSKA-Planinec Alineación oficial del equipo 'CSKA-Planinec' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Thundercity61 Alineación oficial del equipo 'Thundercity61' en el partido 1 - 1 CSKA-Planinec Alineación oficial del equipo 'CSKA-Planinec' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.75Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,1 % 6,1 % 20,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Thundercity61

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Petros Gavrilopoulos va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Elias Erlencamp va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ferenc Szalai de Thundercity61 va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

CSKA-Planinec

Goles Goles

  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tzoori Dunsky, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 33 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de CSKA-Planinec. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Ricardinho Brito Malta xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 143 Minuto 65 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de CSKA-Planinec eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 65, Tzoori Dunsky va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): CSKA-Planinec van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 3, però el xut de Tzoori Dunsky des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 273 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): En Ferdynand Babral va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Ferdynand Babral al minut 40, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Orolmirzo Mirzayev va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Marc-Henri Malle va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Toms Laicāns, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): CSKA-Planinec van sortir al contraatac al minut 88, però Rocky Kastaneer va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de CSKA-Planinec va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ennio Murenu va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Toms Laicāns de CSKA-Planinec amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Rocky Kastaneer de CSKA-Planinec va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luigi Covino de CSKA-Planinec es va guanyar la targeta groga merescudament.