Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731222898

Amistoso (Int.) 731222898 Información oficial sobre el partido 731222898 en Hattrick

01.05.2024 10:45:00

AC Rebuz N Alineación oficial del equipo 'AC Rebuz N' en el partido 1 - 4 estrellados Alineación oficial del equipo 'estrellados' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
AC Rebuz N Alineación oficial del equipo 'AC Rebuz N' en el partido 0 - 4 estrellados Alineación oficial del equipo 'estrellados' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Rebuz N

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Rebuz va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dominic Conod, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Helmut Meuwly que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aurelio Stierli de Rebuz va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

estrellados

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en José Manuel Ruiz Vadillo va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 174 Minuto 41 (Gol de penalti): César Béjar va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 41 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): César Béjar va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 1 - 3 per a estrellados.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, estrellados va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Francisco Ferreros, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Francisco Ferreros, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 283 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pablo Guerrero al minut 26, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Pablo Guerrero de estrellados va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 54 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Anshelm Adelhall, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. estrellados va quedar sense poder incrementar el seu marcador.